Portréty

Rodinná fotografie

Chcete zachytit všechny vzácné okamžiky vašich dětí? Připravujete se na přírůstek do rodiny a hledáte profesionální fotografa, který vám vytvoří nádhernou vzpomínku na těhotenství? Možná jste rodinka, která by chtěla snímky plné radosti a emocí? Vaše přání mohu naplnit! V galerii níže si můžete prohlédnout ukázky mé práce. Všechny fotografie jsou poskytovány v internetové galerii na Zonerama, kde si můžete vybrat snímky pomocí jednoduchých čísel a rozhodnout, které byste chtěli upravit. Upravené snímky obdržíte v plné kvalitě, včetně variant v černobílém provedení. Můžeme fotografovat u vás doma, na zahradě, nebo kdekoliv jinde, kde se budete cítit nejvíce příjemně. Vaše pohodlí a spokojenost jsou pro mě klíčové.

Rodinné fotografování

Nedělám žádné balíčky případně jedině v dárkovém poukazu. Možnost je jakýkoliv počet fotografií. V ceně jsou tištěné fotografie ve formátu 10×15 cm. K dispozici jsou jak barevné, tak černobílé varianty. Součástí je také odkaz ke stažení z galerie Zonnermama, kde si můžete stáhnout celé album nebo jednotlivé fotografie. Čas fotografování není omezen; chápu, že některé děti potřebují čas, než si zvyknou na nové prostředí nebo na mě. Jsem velmi komunikativní a rád vás vyfotím kdekoli a kdykoli. Vše závisí na správné komunikaci.

Jednotná cena je
200 Kč/1 kus
upravené fotografie

U více jak 15 kusů fotografií je obraz na plátno součástí vašeho balíčku. Velikost obrazu je 60×80 cm s kvalitním tiskem a dřevěným rámováním. Jiné formáty na dotaz.

DSCF6098

Kontaktní formulář

    Galerie fotografií

    Virtuální fotografie